Proeverijen op locatie

Sámen proeven, sámen beoordelen, sámen genieten. Dat is waar The Social Sommelier voor staat! En daarom vind ik het super leuk om wijnproeverijen op locatie te organiseren. Ik kom graag bij je langs.

Ik nodig jou en je gezelschap uit om samen de fascinerende wereld van wijn te ontdekken. Als liefhebber van een goed glas wijn richt ik me voornamelijk op het plezier van proeven en het ontdekken van jouw favorieten. We gaan samen op zoek naar wat jij lekker vindt en vooral, waarom.

Ik kom graag bij jou thuis of op kantoor met een informele en gezellige aanpak. Of je nu een ervaren wijnkenner of een beginner bent, mijn doel is een ontspannen en plezierige ervaring te creëren. Ik ben flexibel en sta open voor diverse mogelijkheden.

Kijk hieronder naar de verschillende mogelijkheden en neem gerust contact met me op! 

Kies je favoriete proeverij! 

Pinot wat?

Drink je graag wijn maar heb je geen idee hoe wijn wordt gemaakt? Vind je het leuk om meer te leren over hoe je wijn moet proeven, waar je een goede wijn aan herkent en hoe je een etiket leest? Dan is deze proeverij echt iets voor jou! 

Vive la France

Frankrijk is toch wel de bakermat van de wijn. In deze proeverij beginnen we in de Champagne streek en gaan we via de Loire, Elzas en Bordeaux richting Bourgogne (en alles wat daar tussen ligt). Een proeverij van wijnen die herkenbaar zijn voor het gebied waar ze vandaan komen. 

Zegt u 't maar...

Wil je iets heel anders? Ik kan alle kanten op! Laat het me vooral weten, en ik maak graag een proeverij op maat. 

Reviews

Wout is als sommelier erg energiek en prettige gezelschap. Hij weet daardoor een fijne sfeer neer te zetten. Tegelijkertijd zorgt hij voor prachtige wijnen, heeft hij er uitgebreide toelichting bij en je kan al je vragen stellen. Enorme aanrader!
- Stijn - 

Reviews

Wij hebben een ontzettend fijne, gezellige en informatieve wijnproeverij gehad! Wout wist al onze vragen over zowel productie en smaak van wijn te beantwoorden. Hij nam ons mee in de wereld van wijn en is tevens goed gezelschap!
- Stan - 

Reviews

Wout verzorgde de proeverij tijdens het vrijgezellenfeest van een vriendin! We waren met 10 dames en Wout verzorgde al het glaswerk en lekkere wijnen! Hij wist zich goed aan te passen aan de energie van de groep! Het was een zeer geslaagde proeverij!
- Sandra -

Kosten voor een proeverij op locatie

Ik verzorg een proeverij op locatie vanaf 30,00 euro per persoon (vanaf 10 personen). Voor dit bedrag proeven we zes verschillende wijnen en zorg ik voor glaswerk, proefformulieren en uitgebreide proefnotities. Reiskosten zijn inbegrepen, eventuele parkeerkosten niet. Bij kleinere gezelschappen, of proeverijen op maat, liggen de kosten hoger.

Organiseer zelf een thuisproeverij

Het is superleuk én makkelijk om een eigen wijnproeverij te organiseren, bijvoorbeeld thuis of op kantoor. Wat heb je nodig? Verschillende flessen wijn, wijnglazen, een kurkentrekker, water, schrijfmateriaal én het Social Sommelier proefformulier. Bepaal de juiste volgorde van de wijn (van licht naar zwaar, beginnend met wit) en schrijf alles op wat je ziet, ruikt en proeft. Bepaal zelf wat jij lekker vindt! Kijk vooral ook even mijn tutorial met tips over het proeven van wijn!